top of page

Pokrenuta inicijativa za otvaranje Osnovne škole Desanka Maksimović

Grupa građana naselja Zemunske kapije pokrenula je inicijativu za ponovno otvaranje Osnovne škole Desanka Maksimović u našoj neposrednoj blizini, na svojoj staroj lokaciji u Vojvođanskoj 1, Zemun.


Škola je privremeno ustupila svoje prostorije Geografskom fakultetu, ali se zbog povećanog broja dece u našem kraju javila potreba da se škola ponovo aktivira.


Ukoliko se Osnovna škola Desanka Maksimović ponovo ne otvori, naša deca će morati da pohađaju nastavu u Osnovnoj školi Mihajlo Pupin na Galenici, čiji kapacitet je, koliko saznajemo, skoro popunjen. Umesto da deca iz naselja i okoline idu u školu preko puta, moraće da putuju nekoliko stanica do Galenike.


Stoga vas molimo da na linku ispod teksta, popunite formu i ostaviti minimalnu količinu podataka kako bi smo prikupili argumente za buduće aktivnosti.


Sve podatke koje ostavite biće korišćeni samo u svrhu statističke analize kako bi ukazali gradskom sekreterijatu i ministarstvu obrazovanja da se promenila demografska struktura i potrebe stanovnika ovog kraja, te neće biti javno dostupni.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page