top of page

Sedam meseci nakon prijave, RGZ izvršio brisanje bespravno uknjiženih parking mesta

Obaveštavamo sve stanare i drugu javnost, da je služba za katastar nepokretnosti Zemun po naogu Sektora za nadzor i kontrolu donela rešenje kojim je izvršena ispravka "pogrešno" (bespravno) uknjiženih parking mesta od strane Građevinske direkcije Srbije na katastarskoj parceli 10362/3.


Podsetimo, predstavnici stambenih zajednica naselja Zemunske kapije pre nešto više od 7 meseci, podneli su Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Republičkoj građevinskoj inspekciji i Republičkom geodetskom zavodu prijavu protiv Građevinske direkcije Srbije za uzurpaciju spoljnih parking mesta koja je Građevinska direkcija Srbije sa službom za katastar nepokretnosti Zemun uknjižila kao svoje vlasništvo što se moglo videti u bazi katastra.


Nakon višemesečnog ćutanja od strane nadležnih državnih organa i brojnih intervencija od strane predstavnika stambenih zajednica, obraćanja zaštitniku građana, služba za katastar nepokretnosti Zemun na osnovu naloga Sektora za nadzor i kontrolu RGZ-a, dana 15.04.2020. godine donela je gore pomenuto rešenje.

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page