top of page

Upravnici 17 stambenih zajednica podnele prijavu protiv Građevinske direkcije Srbije

Upravnici 17 stambenih zajednica za objekte C, D, E, G i H, podneli su u toku dana prijavu nadležnim državnim organima protiv Građevinske direkcije Srbije zbog kršenja komunalnog reda.

Prijava je podneta zbog uništavanja internih saobraćajnica naselja Zemunske Kapije od strane investitora i izvođača radova na gradilištu uz naselje.


Od ranog jutra, kamioni i teška mehanizacija internim saobraćajnicama naselja vršila je odvoz građevinskog šuta, zemlje i kamenja i time oštećivala asfalt, iako postoji izlaz udaljen 10 metara na ulicu Cara Dušana. S obzirom da projektom nije predviđena ovolika nosivost te je asfalt na više mesta već oštećen kao i da vrlo visoka spoljašnja temperatura utiče da se asfalt na internim saobraćajnicama naselja oštećuje, investitor je obavešten da zaustavi prolaz kamiona. Kako je molba bila bez uspeha, podneta je gore navedena prijava.


Takođe, prijava je upućena i zbog nepostojanja gradilišne table na delu gradilišta na kome se vrši priprema raščišćavanja terena za izgradnju objekta "A".

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page