top of page

Poziv za sednicu skupštine SZ Šumadijska 26

Dec 24, 2021

Administrator

Na osnovu Zakona o stanovanju i održavanju zgrada („Sl.glasnik RS“, broj 104/2016 i 9/2020 – dr. zakon), svim vlasnicima posebnih delova upućuje se

P O Z I V

Za sednicu skupštine stambene zajednice Šumadijska 26, koja će se održati 27.12.2021. godine u 19:30 časova u ulaznom holu zgrade

DNEVNI RED

1. Ostavka upravnika Nikole Rodića
2. Izbor Nikole Jakovljevića br.licence 755 za profesionalnog upravnika SZ Šumadijska 26
3. Finansijski izveštaj
4. Kupovina mehanizma za automatsko zatvaranje vrata na -1 spratu
5. Donošenje odluke o odbijanju plaćanja mesečnog zakupa prostorije TK Centra Gradjevinskoj direkciji Srbije.
6. Donošenje odluke o davanju saglasnosti upravniku da u ime stambene zajednice može angažovati advokata i pokrenuti pravne radnje i sudski spor u interesu stambene zajednice.
7. Razno

Napomena:
Na osnovu čl. 44. st.4. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada, vlasnik posebnog dela može glasati i pisanim ili elektronskim putem, u kom slučaju se za potrebe izračunavanja kvoruma smatra da taj član SZ prisustvuje sednici.

Na osnovu čl.43. st.4. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada, ukoliko je vlasnik posebnog dela nedostupan, njegov glas se ne uračunava u kvorum, odnosno u ukupan broj glasova u postupku odlučivanja. Smatra se da je vlasnik posebnog dela nedostupan ukoliko se tri puta uzastopno ne odazove na sednicu skupštine stambene zajednice na koju je uredno pozvan, a da pri tom nije obavestio upravnika, odnosno stambenu zajednicu o razlozima svog neodazivanja.

Materijali i obrasci za glasanje pisanim ili elektronskim putem će biti dostavljeni vlasnicima posebnih delova koji su u obavezi da svoje izjašnjavanje dostave do početka skupštine upravniku stambene zajednice ubacivanjem listića u poštansko sanduče STAMBENA ZAJEDNICA ili putem mejla sumadijska26.zk@gmail.com .

UPRAVNIK STAMBENE ZAJEDNICE
Nikola Rodić

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Naselje održava

CSI Stambeno

Call Centar 00-24h

063 71 71 781

Korisno:

Važno!

Ukoliko su vam potrebni dodatni tagovi ili
kartice za ulaz u zgradu ili garažu, obratite
se na Call Centar - CSI Stambeno

bottom of page