top of page

Poziv za sednicu skupštine SZ Šumadijska 21

Dec 24, 2021

Administrator

Na osnovu Zakona o stanovanju I održavanju zgrada („Sl.glasnik RS“, broj 104/2016 i 9/2020 – dr. zakon), svim vlasnicima posebnih delova upućuje se

P O Z I V

Za pisanu/ elektronsku sednicu skupštine stambene zajednice Šumadijska 21, koja će se održati 27.12.2021. godine.

DNEVNI RED

1. Donošenje odluke o odbijanju plaćanja mesečnog zakupa prostorije TK Centra Gradjevinskoj direkciji Srbije.

Napomena:
Na osnovu čl. 44. st.4. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada, vlasnik posebnog dela može glasati i pisanim ili elektronskim putem, u kom slučaju se za potrebe izračunavanju kvoruma smatra da taj član SZ prisustvuje sednici.

Na osnovu čl.43. st.4. Zakona o stanovanju i održavanju zgrada, ukoliko je vlasnik posebnog dela nedostupan, njegov glas se ne uračunava u kvorum, odnosno u ukupan broj glasova u postupku odlučivanja. Smatra se da je vlasnik posebnog dela nedostupan ukoliko se tri puta uzastopno ne odazove na sednicu skupštine stambene zajednice na koju je uredno pozvan, a da pri tom nije obavestio upravnika, odnosno stambenu zajednicu o razlozima svog neodazivanja.

Materijali i obrasci za glasanje pisanim ili elektronskim putem će biti dostavljenu vlasnicima posebnih delova koji su u obavezi da svoje izjašnjavanje dostave do početka skupštine upravniku stambene zajednice, u poštansko sanduče upravnika ili putem zvaničnog mejla sumadijska21@gmail.com .

UPRAVNIK STAMBENE ZAJEDNICE
Bojana Šarac

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Naselje održava

CSI Stambeno

Call Centar 00-24h

063 71 71 781

Korisno:

Važno!

Ukoliko su vam potrebni dodatni tagovi ili kartice za ulaz u zgradu ili garažu, obratite se na Call Centar - CSI Stambeno

bottom of page