top of page

Apel povodom pokušaja krađe i vandalizma u lameli G2

Tokom jučerašnjeg dana, oko 17:30 časova, dogodio se incident u lameli G2. Nakon što je oštećen lift i pričinjena materijalna šteta, pokušana je i krađa dečijih kolica.


Osoba sa očiglednim psihičkim problemima koja je zatečena u vršenju vandalizma i pokušaju krađe, zadržana je od strane stanara i sprečena je da napusti zgradu do dolaska patrole policije kojoj je prijavljen događaj i službe obezbeđenja.


Patrola policije koja je došla na lice mesta, izvršila je uviđaj, sačinila službenu belešku i zatečeno lice izvršioca privela u stanicu policije. Po rečima policajaca, vrata zgrade nisu bila zaključana.


Kako se ubuduće ovakve situacije ne bi dešavale ili svele na najmanju moguću meru, apelujemo na sve stanare da ne ostavljaju otključana ulazna vrata u zgradu, a posebno skrećemo pažnju stanarima da ne podižu jezičak na bravi kako bi vrata konstantno ostajala otključana, jer time sprečavamo oštećenje zajedničke, ali i privatne imovine.


Obezbeđenje naselja je više puta prilikom redovnog obilaska lamela zaticalo podignute jezičke na bravama, što je za rezultat imalo otključana vrata tokom većeg dela dana i noći, o čemu su stanari gde su se takve stvari dešavale više puta obaveštavani.


Takođe apelujemo na sve stanare da šifre od interfona ne daju licima koji nisu stanari zgrade, kao i da prilikom unošenja ili iznošenja kabastih stvari, izvođenja radova i slično, isprate da li su nakon izlaska majstori zatvorili oba krila vrata.


Podsećamo i da obezbeđenje naselja fizički nije u mogućnosti da tokom 24 časa dežura u unutrašnjosti svih lamela odjednom, ali da u slučaju potrebe prijavite obezbeđenju sumnjiva dešavanja.

192 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page