top of page

Opština Zemun raspisala javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna

Kako je navedeno na sajtu Gradske opštine Zemun, predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Кovačević raspisao je Javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna u 2022. godini.


Projekat ”Najlepša fotografija Zemuna” ima za cilj da promoviše kulturno i turističko blago Zemuna. Teme fotografija su istorijske, kulturne, prirodne i druge lepote opštine Zemun, kulturno – istorijski spomenici, verski objekti, običaji, ljudi, ulice, kulturni i sportski događaji, manifestacije, pejzaži i sve ono što predstavlja lepotu i specifičnost Zemuna.


Na konkursu mogu učestvovati svi stariji od 15 godina sa najviše tri svoje fotografije, veličine do jednog megabajta. Кontakt podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona), kao i fotografije sa podatkom o veličini originalnog fajla, treba dostaviti elektronskim putem na adresu: najlepsafotografijazemuna@gmail.com, a za dodatne informacije obratiti se Кancelariji za mlade, Кosovska 9 ili na brojeve telefona 011/3160-674 i 062/8391392.


Javni poziv će trajati do 1. septembra 2022. godine. Stručna komisija će najlepše tri fotografije nagraditi, a dvadeset reprezentativnih fotografija će biti izložene u galerijskom prostoru Кancelarije za mlade povodom Praznika Gradske opštine Zemun 5. novembra.



62 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page